feb 19, 2018

Nominatie FEM: ‘Creative Brain’

Dat mijn 3e artikel weer over een nominatie gaat is niet helemaal hoe ik de invulling van mijn blog voor ogen had. Het doel was namelijk om op deze plek af en toe te updaten over projecten waar ik mee bezig ben. Níet om bekend te maken dat ik een nominatie op zak heb. Begrijp me niet verkeerd hoor, want natúúrlijk beschouw ik het als een groot compliment dat ik genomineerd ben in de categorie ‘Creative Brain’ voor de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018′ van FEM NetwerkEn natúúrlijk is dit ook de plek waar ik dat graag nog een beetje aandacht geef, maar als je dan net je website online hebt gezet, en de wereld dat verteld hebt, dan voelt het toch wel een beetje alsof ik even moet aangeven dat er heus binnenkort een artikel online komt over waar ik mee bezig ben. Welke toffe projecten er momenteel lopen en waar ik tijdens mijn freelance vrijdagen en weekenden aan werk.

Voor nu zetten we die bescheidenheid toch maar even aan de kant, en nodig ik je uit om op mij te stemmen. Dat doe je hier.

Mijn dank is groot! En nu maar hopen dat ik die titel in de wacht sleep.

 

Leave a comment