dec 10, 2017

Uitslag Irish Press Awards

written by vivian
in category News

Vervolg op ‘Nominatie Irish Press Awards’

Ja-hoor. Gewonnen!

Tijdens een borrel slash diner in de Siematic Flagschip Store in Amsterdam werden de awards uitgereikt. Twee Ierse chefs waren aanwezig om live voor ons te koken (ze vlogen die ochtend met vier koffers vól vers vlees en verse vis naar Amsterdam) en er was een live Q&A met Fionn Davenport, dé reisjournalist van Ierland. Al met al een gezellige avond, met veel praatjes en een veel te lang gewacht. Want na inmiddels al drie uur aanwezig te zijn, werd eindelijk aangekondigd over te gaan naar uitreiking van de awards (en ja, de spanning steeg)

In de laatste categorie ‘Blogs en Online’ werd verteld dat ze het er unaniem over eens waren; “Deze mooie blog is het bezoeken waard, maakt goed gebruik van internet en heeft met verschillende handige hoofdstukjes veel over Ierland weten te vertellen.”

Op het moment dat ze over ‘hoofdstukjes’ spraken, en wisten wij genoeg. We zijn namelijk de enigen die dat doen want het is volgens ons de mooiste manier om veel en overzichtelijk over een stad of land te vertellen. In alle city- en travelguides die we voor OMF maken beginnen we ieder artikel met een inleidend verhaal en vervolgens kun je kiezen waar je meer over wilt weten: 

  • To Know
  • To Do
  • To Eat
  • To Stay

Naast dat deze award een enorm compliment is, is deze award voor ons ook de bevestiging dat onze travel- en cityguides een succes zijn. We ontwikkelden er naast die van Cork nog meer, namelijk voor Las Vegas, New York, Brussel, Londen, Krakau, Leuven en Mechelen. Er staan er nog meer op de planning en ze zijn allemaal te vinden op OhMyFoodness.nl.

 

Leave a comment