nov 26, 2017

Nominatie Irish Press Awards

written by vivian
in category News

Sinds ruim een jaar ontwikkel ik recepten voor Ohmyfoodness.nl, de food- en travelblog van Sabine Koning (en voor mijn gevoel stiekem ook een beetje van mij) en zo nu en dan ga ik voor OMF op persreis, om vervolgens een artikel over de bestemming te schrijven. Zo deed ik dat ook over Cork, Ierland. En voor dat artikel zijn we nu genomineerd voor de Irish Press Awards. Wie had dat gedacht hè? Hieronder het bericht dat ik toegestuurd kreeg;

Op donderdag 30 november vinden de Ierland Press Awards 2018 plaats in de stijlkamers van Siematic Fragship Store aan het Vondelpark in Amsterdam. Tijdens deze feestelijke avond worden awards uitgereikt aan Nederlandse journalisten en andere schrijvers die het afgelopen jaar de meest inspirerende artikelen over Ierland hebben geschreven.

Jij bent genomineerd voor een van de awards!
Het gaat om de categorie Blogs/Online.

Na donderdag een update!

Leave a comment